Johan Strömbäck - Ny programansvarig

  • 29 mar 2022
  • Information

image: Johan Strömbäck - Ny programansvarig

Som nyinvald styrelseledamot i OSK har jag fått ansvarsområdet ”Programansvarig” och vill på detta enkla sätt presentera mig själv och uppdraget med de utmaningar det är förknippat med. Uppdraget innebär att hålla ihop klubbens omfattande program med aktiviteter, utbildningar och föredrag så att OSK-kalendern är lagom fylld...

... och omåttligt attraktiv.

Det är bland annat de attraktiva föredragen och utbildningarna som gjort att jag sökt mig till OSK och valt att engagera mig i styrelsen så jag tar mig an det förtroendefulla uppdraget med stor ödmjukhet.

Jag har en 50-årig seglingsbakgrund med många olika båtar av allehanda slag. Under åren med familj blev det mest cruising i närområdet. Nu när barnen är stora så har jag tagit upp kappsegling igen. Tanken är att när jag jobbat klart kunna segla mer och längre bort. Att komma till nya platser på egen köl är det som allra mest lockar mig, och den livsstil som det innebär. Lite mer om mig kan då läsa här. Fram till dess vill jag bidra med att fortsätta utveckla OSK och det vi fyller kalendern för medlemmarna.

Din hjälp behövs

Att fylla kalendern är inget jag kan göra ensam. Det här är utmaningen där jag behöver din hjälp! Hjälp med att hitta nya spännande och intressanta föredragshållare, ämnen du tycker vi borde lyfta fram av en eller annan anledning.

Tipsa mig om ämnen & föredragshållare som du skulle vilja ta del av. Bäst når du mig på pjstromback@gmail.com.

Med din hjälp hoppas jag vi kan göra hösten till den bästa terminen på länge!