Medlemskap

 

MEDLEMSKAP

 

Medlemskonto

 

När du anmäler dig som medlem skapar du ett Medlemskonto med dina uppgifter. Till ditt medlemskonto kan du knyta familjemedlemmar som får egna inloggningar men ni har bara en avgift.

 

Som medlem får du

  • vara med på kostnadsfria föredrag och diskussionskvällar på    Sjömansskolan och/eller via Teams
  • tillgång till vår hemsida www.osk.org där du kan anmäla dig till våra evenemang eller till någon av våra kurser
  • 4 nummer av vår tidning OCEANSEGLAREN
  • delta på sommarträffar i skärgården och fester

Skall du bege dig iväg på långsegling närmaste tiden kan du delta i vår avseglargrupp där deltagarna ventilerar gemensamma frågeställningar.

Om du är ute på världshaven kan du ha kontakt med klubben via vår kortvågsradio.

 

Medlemsavgift           

 

Medlemsavgiften är 450 kronor. Oceanseglingsklubbens räkenskapsår är från 1 januari till 31 december och medlemskapet gäller under innevarande år. Nya medlemmar som registrerar sig efter den 1 oktober kommer ha sitt medlemskap giltigt under efterföljande år också.

 

Avgift: 450 kronor och gäller för familjen.

 

Medlemsavgiften betalas direkt i samband med nyregistrering via faktura, Swish eller kontokort.

 

Familjekonto

 

I Familjekontot kan närstående familjemedlem ingå. Här inräknas person som bor på samma adress eller som lever under familjeliknande förhållande. (Det är inte okej att Mormor är medlem och tar in barnbarnet som medlem!)

 

Registrera medlem (Instruktion för att skapa familjekonto)

 

När du blir medlem eller vill registrera fler medlemmar loggar du som ”master” in (Master är den som får fakturan). Under ”Mitt konto väljer du Start”. Tryck på ”Skapa gruppkonto”. Under dina uppgifter kommer nu ett antal rutor upp. Ange ett användarnamn som din familjemedlem vill ha, Fyll i födelsedag, Fyll i Förnamn och efternamn och tryck på ”lägg till”. Nu skickar systemet ett mejl till dig som är Master för att aktivera ditt familjekonto.

 

”Viktig info”: Logga nu ut från systemet innan du öppnar aktiveringsmejlet.

När du öppnar din mejl (kolla skräpkorgen om du inte ser det) så kommer du se aktiveringsmejlet med info om vilket användarnamn som det gäller. Klicka på blåa länken och ett nytt fönster öppnas till webbsidan. Namnet på din familjemedlem kommer nu upp. Fyll i födelsedag (det är en extra säkerhet), ange ett lösenord (måste vara mellan 8-14 tecken) och bekräfta lösenord. Aktivera kontot genom att trycka på gröna knappen.

 

Nu öppnas hemsidan och du kommer in till inställningarna när du godkänt våra villkor.

 

Nu har familjemedlemmen ett eget konto och kan under ”mitt konto” byta lösenord om han/hon vill samt fylla i sina uppgifter som mejl och telefonnummer. Det är viktigt att byta mejladress och telefonnummer då masterkontots uppgifter annars kommer vara ifyllda.

 

 

Anmälan till event och annat.

 

Nu kommer varje medlem inom familjekonto ha ett eget konto men som är knutit till Masterkontot. När man anmäler sig till event/ fest så gör varje familjemedlem sin egen anmälan under sin inloggning.

 

Välkommen!