Noterat

Årsmötets handlingar publicerade

  • 16 feb 2022
  • Information

image: Årsmötets handlingar publicerade

Nu är alla handlingar till årsmötet publicerade. Ni hittar det genom att gå till "Mitt konto" uppe till höger. Under mitt konto finns "Dokument" , välj dokument och mappen "Årsmöten" så hittar ni de aktuella filerna.

OBS! Glöm inte att anmäla er till Årsmötet och till Årsmötesfesten efter. Till festen behöver vi din anmälan senast den 25 februari så vi kan tala om för restaurangen hur många vi blir.

Varmt välkomna!

Kallelse Årsmöte Oceanseglingsklubben 2022

  • 10 feb 2022
  • Nyhet

Kallelse till Årsmöte

Tid:              Fredagen den 11mars 2022 kl 18.00

Plats:           Sjöfartshuset, Skeppsbron 10.

Dagordning enligt stadgarnas §9.
Eventuell motion från medlem skall vara styrelsen tillhanda före 11 februari.

Årsmötet hålls fysiskt på Sjöfartshuset, Skeppsbron 10. Du bör anmäla dig på hemsidan under ”Aktiviteter”, även familjemedlem bör anmäla sig själva. Det kommer underlätta för att göra röstlängden.

Årsmöteshandlingar publiceras på hemsidan. Du hittar dokumenten genom att gå till Mitt konto (uppe till höger). Under Mitt konto väljer du ”Dokument” och ”Årsmöten”. I den mappen ligger Dagordningen, Årsredovisning 2021, Verksamhetsberättelsen och Budgeten för 2022. Dokumenten kommer vara på plats senast den 17 februari.

Och glöm inte anmäla dig till årsmötesfesten som är en separat anmälan. Sista dag för anmälan till festen är den 25 februari.

Välkomna önskar styrelsen.