Noterat

Lär dig OpenCPN med vår nya kurs i höst!

  • 26 jun 2024
  • Nyhet

Vi är glada att kunna erbjuda en kurs i OpenCPN under höstterminen. OpenCPN är en kraftfull och användarvänlig navigationsprogramvara som hjälper seglare att planera rutter, följa sin position och undvika faror till sjöss.

I denna kurs får du lära dig grunderna i programmet, hur du installerar och konfigurerar det, samt hur du använder dess avancerade funktioner för att förbättra din navigationsförmåga. Vår kunniga instruktör kommer att guida dig steg för steg, så att du kan känna dig säker på att använda OpenCPN på din nästa seglats.

Anmäl dig idag och ta första steget mot att bli en mer självsäker och kompetent seglare!

Upptäck möjligheterna med vår radarkurs i höst!

  • 18 jun 2024
  • Nyhet

Vi är glada att kunna erbjuda en omfattande radarkurs för sjöfolk och seglare under höstterminen. Denna kurs är perfekt för dig som vill förbättra din navigeringsförmåga och öka säkerheten till sjöss. Genom att lära dig använda radarutrustning kan du navigera säkrare i dåliga siktförhållanden, upptäcka hinder på avstånd och planera din rutt med större precision.

Under kursens gång kommer du att få teoretisk kunskap och praktisk erfarenhet av radarhantering. Våra erfarna instruktörer kommer att guida dig genom de viktigaste funktionerna och teknikerna, vilket ger dig en solid grund för att hantera radarutrustning på ett effektivt sätt.

Anmäl dig idag och ta första steget mot säkrare och mer effektiv navigering!

Pubkvällar under hösten!

  • 16 jun 2024
  • Klubbträffar

PUBKVÄLLARNA för hösten är redan inplanerade! 

Var första Tisdag i månaden hösten ut har vi planerade träffar där vi kan prata med andra långseglare om drömmar, planer, erfarenheter eller teknik. Allt mellan himmel och jord med andra ord!

Vi umgås över en dricka eller matbit. Vi möts upp på puben: The Londoner på Karlavägen 52 i Stockholm.

Välkommen - och anmäl dig så vi kan boka bord.