Noterat

Hjälteföredrag från Kjell!

  • 17 feb 2021
  • Gästföreläsning

image: Hjälteföredrag från Kjell!

Ett stort tack till Kjell Litwin som framförde sitt föredrag när han seglade Jorden Runt alldeles ensam. Vi fick följa med hela vägen och med en hel del filmer från olika ställen. Mycket spännande och imponerande.

Missade du föredraget så finns det under menyn "Från föredrag" , där du kan se reprisen.

Stort tack!

// Tompa, Peter och Bosse

Starkt jobbat Jocke!

  • 10 feb 2021
  • Gästföreläsning

image: Starkt jobbat Jocke!

Ett stort tack till Jocke på Bliss! Det är inte lätt att hålla föredrag för nästan tomma lokaler och vetskapen att det är många som lyssnar. Att göra det själv sätter också föredraghållaren på ännu större prov. Cicci kom hem idag från operation så det är förståeligt att hon inte var med. Krya på dig!

Det kom mycket frågor till Jocke och har du fler funderingar kan ni gå in på deras Facebook sida eller till deras blogg. Där finns kontaktuppgifter om du undrar över något mer. Facebook sida: Sailing Bliss och hemsida www.sailingbliss.com.

Filmen med Teamsmötet finns under "Från föredrag"

Ännu en gång ett stort tack!

Bosse / Peter / Tompa

Kallelse till årsmöte

  • 9 feb 2021
  • Information

image: Kallelse till årsmöte

Tid:              Fredagen den 12 mars 2021 kl 18.00

Plats:           Teams.

Dagordning enligt stadgarnas §9.
Eventuell motion från medlem skall vara styrelsen tillhanda före 12 februari.

Årsmötet hålls digitalt som ett Teamsmöte p g a pandemin. Du måste anmäla dig på hemsidan under ”Aktiviteter” och får sedan en länk för anslutning till mötet på din dator. Vi kommer att inleda mötet med instruktioner om hur du kan delta och rösta.

Årsmöteshandlingar publiceras på hemsidan. Du hittar dokumenten genom att gå till Mitt konto (uppe till höger). Under Mitt konto väljer du ”dokument” och "Årsmöten". I den mappen ligger Årsredovisning 2020.

Välkomna önskar styrelsen.