Programändringar p g a Covid 19

  • 6 nov 2020

Den försämrade smittspridningen i samhället drabbar även OSK´s verksamhet.

Vi kan inte samlas som planerat på Sjömansskolan den närmaste tiden. Tråkigt men nödvändigt!

Evenemanget med UK Syversen kommer att genomföras som en Facebook-live-sändning. Du kan således följa diskussionerna om segel m m via OSK´s ...

...Facebooksida kl 17 den 11 november.

Vi beslutade igår på styrelsemötet att påbörja sändningar via Teams från evenemang. Första provet sker den 9 december med Familjen Sjöströms föredrag om Långsegling med Katamaran. Ett begränsat antal deltagare kan närvara på Sjömansskolan och övriga kan följa föreläsningen digitalt. Om du inte får plats att närvara kan du därför anmäla dig till Teams-eventet på hemsidan och sedan ansluta med den länk som skickas till din email strax före eventet.

Tyvärr måste vi skjuta fram gästföreläsningen om Ensamsegling jorden runt med Kjell Litwin till någon gång under våren som passar såväl Kjell som OSK. Vi återkommer med datum.

Även föreläsningen med Bushpoint skjuts fram. Vi siktar på att kunna genomföra det den 27 januari. Den 20 januari har vi en föreläsning av familjen Maas. Vid alla dessa kommer ett begränsat antal deltagare att kunna närvara på plats. Övriga intresserade kan anmäla sig till Teams-eventet och följa föreläsningarna digitalt. Var du än befinner dig i världen!!


Håll koll på hemsidans aktiviteter och anmäl dig till de event vi kan genomföra. Även om du inte kan vara med på plats!
Förhoppningsvis kan antalet deltagare på Sjömansskolan ökas snart. Smittsituationen är avgörande.

Kontakta Webmaster om du har frågor kring Teams eller Facebook Live