World Cruising Club

  • 31 maj 2024

 

Om två veckor, den 15 juni, kommer World Cruising Club till Sverige och soliga Bullandö Marina. Det blir en blandning av seminarium, minimässa och möjlighet att prata med skeppare samt se båtar som har seglat långt och deltagit i de olika ARC-eventen. World Cruising Club vill att alla medlemmar i oceanseglingsklubben naturligtvis ska komma också!

ARC Blue Water-dagen är en unik möjlighet att upptäcka mer om Blue Water cruising och långseglarlivet. Möt likasinnade seglare och lyssna på seminarier med skeppare som delar med sig av sina bästa tips.

Oavsett om du redan har en "drömbåt" eller är i "drömstadiet", kan vår Blue Water-dag kanske hjälpa dig på vägen. Prata med experter, träffa skeppare som har seglat ARC och mingla med likasinnade långseglare. Få idéer och inspiration av skeppare och kunniga experter inom olika områden förenade med Blue Water-segling och långsegling.

Mer information finner du här: https://www.worldcruising.com/trainingarticle.aspx?page=S638400495379359416&ArchiveID=14&CategoryID=77&ItemID=277072&src=