Kalender/Händelser

maj 7

PubKväll

17:30

image: PubKväll

Välkommen till Pub kväll där vi kan prata med andra långseglare om drömmar, planer, erfarenheter eller teknik. Vi umgås över en dricka eller matbit. Vi möts på puben
The Londoner på Karlavägen 52 i Stockholm. Vi möts första tisdagen varje månad (med undantag för januari då vi möts den andra tisdagen). Välkommen - och anmäl dig så vi kan boka bord.

maj 15

Celeste Seglar Jorden Runt

19:00

image: Celeste Seglar Jorden Runt

Runt Kuba och jorden med Celeste

Thomas Darholm berättar om segling runt Kuba och kommande års planer på jordenruntsegling. Farr 65 Celeste har länge kört charter med äventyrsseglingar i framförallt nordliga vatten, men har nu blivit en delägarbåt som nu förbereder det stora äventyret under de närmaste åren. Med möjlighet för besättning att mönstra på i etapper.

maj 29

America's Great Loop

14:41

America's Great Loop

Följ med Anders och Berit från Bahamas till Bahamas via New York, Chicago, Missisippi och Florida.

När orkansäsongen närmade sig i Karibien satte Anders och Berit segel och styrde norrut längs USA's Atlantkust med S/Y ELLA, en Malö 39, för att ta sig an vad som kallas The Great Loop - 5500 sjömil på kanaler, floder och sjöar genom USA och Kanada.

Föredraget hålls på Sjömansskolan, Långholmen, den 29 maj. Det finns även möjlighet att delta via Teams. Boka under "Aktiviteter" på hemsidan.

Väl mött!